Sport

2014.11.04. 16:15

Ötszettes mérkőzést bukott el a VSA-SI

Szombathely, Pécs - Mindkét NB II-es szombathelyi női röplabdacsapat fiaskóval zárta a hétvégi fordulót. A VSA-SI itthon; a SZoESE-HVSE Pécsett, de nem a pályán szenvedett vereséget.

Horváth Erika

Vasi Sport Akadémia-Sportiskola- Kögáz SC és DSK 2:3 (19, -21, 23, -14, -8). Szombathely, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás Béla, Barabás Barnabás.

VSA-SI: Varga, Tóth, Bokor, Simon, Kiss, Mohl-Benesóczky. Csere: Fazekas (liberó), Végh, Horváth Z., Horváth D. Edző: Mucsi Péter.

Közel kétórás, küzdelmes, szoros mérkőzésen a Közgáz csapata nyert. A vendégek kiválóan nyitottak, motiváltan, jól játszottak. A hazaiakra viszont a görcsös akarás volt jellemző, rengeteg hibájukat riválisuk maximálisan kihasználta. Különösen gyenge nyitásfogadásukkal, illetve hatástalan (vagy hiányzó) sáncaikkal könnyítették meg a fővárosiak dolgát.


Nem túl gyakori pillanat volt a meccsen: helyén a VSA-SI sánca. Balról Tóth Zsuzsanna és Bokor Laura, mögöttük Simon Judit (Fotó: Unger Tamás)

PTE-PEAC -SZoESE-Haladás VSE 3:0 (25-0, 25-0, 25-0).

A SZoESE-HVSE-t Pécsre szólította a sorsolás. Sajnos a bajnokiból nem lett semmi csak a zöld asztal mellett elszenvedett vereség. A játékvezető nem találta rendben a szombathelyiek játékengedélyét nem jelölték, mely junior korú játékost veszik figyelembe a felnőtt mérkőzéseken is , így csak a juniorok játszhatták le a korosztályos bajnokijukat (3:1-re kikaptak). Azért edzőmeccs jelleggel a két felnőttcsapat is megmérkőzött. Sovány vigasz, hogy a szombathelyiek voltak jobbak mert a győzelemért járó 3 pont odalett.

Szombaton 14 órától az egyetemi sportcsarnokban rendezik meg a SZoESE-HVSE- VSA-SI megyei rangadót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!