Sport

2014.12.07. 15:40

Könnyedén nyerte meg az év utolsó meccsét a HVSE női kézilabdacsapata

Szombathely - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság idei utolsó, 13. fordulójában a papírformának megfelelő győzelmet aratott a Haladás így jó esélye van arra, hogy a dobogón teleljen.

Tóth Gábor

Haladás VSE -Marcali VSZSE 33-26 (17-12). Szombathely, 300 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Hardi, Hoffmanné.

HVSE: Hajduk Mayer 10/1, Pados 4, Császár 1, Pukler 3/2, Szecsődi 4, Szendrei 7. Csere: Tömő (kapus), Györffy, Doncsecz, Gönczöl 1, Debreczeni 2, Mórocz, Jámbor, Gaylhoffer 1. Edző: Bölöni Roland.

Marcali: Bődör Szabó 3, Balogh 5, Szecsődi 2, Bárczi 10/4, Urbán 2, Tanai 4. Csere: Horváth, Mezőfi. Edző: Sári Árpád.

Mayer Maja (8) 10 góllal járult hozzá a magabiztos győzelemhez Fotó: Unger Tamás

Míg a Haladás a minél jobb helyezésért küzd a tabellán, a Marcali a kiesés ellen harcol. A papírforma így egyértelmű szombathelyi sikert ígért. Ám a hazaiak nehezen lendültek játékba az év utolsó, biztos győzelmet ígérő meccsén talán a koncentrációval volt némi probléma. Az első félidő eleje így szorosan alakult, tartotta a lépést a lelkes Marcali (24. perc: 11-9). Ám a játékrész hajrájában már átvette az irányítást a HVSE. Fordulás után pedig egyértelműen kidomborodott a felek közötti tudáskülönbség. A szombathelyiek egyre nagyobb előnyre tettek szert, fokozatosan felőrölték fáradni látszó ellenfelüket (47. perc: 28-21). Így a végére nem maradt izgalom, simán nyert a HVSE, a hazaiaknál mindenki kapott bőven játéklehetőséget.

Bölöni Roland: - Gratulálok a lányoknak, biztosan nyertünk, mindenki jól játszott. De az egész éves munkáért is jár a dicséret a csapatnak!

Még van elmaradt meccs a csoportban, de úgy tűnik, hogy a HVSE a 3. helyen telel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!