Sport

2015.01.05. 12:30

Munkában a HVSE női kézicsapata

Szombathely – Megkezdte a felkészülést a február 8-án kezdődő tavaszi szezonra a tabella harmadik helyén telelő Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Vége a rövid téli pihenőnek, Bölöni Roland együttese hétfőn megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A tréner elmondta, a keretet sikerült együtt tartani, így az ősszel remeklő társasággal, 14 mezőnyjátékossal, 3 kapussal kezdte meg a munkát. A lányokra heti öt edzés vár, továbbá a konditermet és az uszodát is szorgalmasan látogatniuk kell.

Mayer Maja (labdával) a 13 őszi bajnokin 107 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába, így ő a HVSE házi gólkirálya. Fotó: Ohr Tibor/archív

Alakul a zöld-fehér együttes felkészülési programja is. Január 16-án, pénteken egy háromcsapatos junior tornának ad otthont a HVSE Rohonci úti munkacsarnoka. A hazaiak mellett a Vasas és a Kozármisleny korosztályos gárdája lép pályára. Másnap, szombaton a felnőttek meccselnek: három ugyancsak NB I/B-s együttes, a Vasas, a Kozármisleny és a Marcali lesz az ellenfél. Az NB I/B keleti csoportjában a második helyen álló Kecskemét Bükön edzőtáborozik, vele is játszik edzőmeccset a Haladás – január 15-én, vagy 16-án. Emellett még két edzőmérkőzés szerepel a programban, de még képlékeny, hogy kik lesznek az ellenfelek, mikor kell pályára lépni.

– Eredményes ősz van mögöttünk, remek körülmények között dolgozhatunk, sérültünk nincs, összeszokott társaság kezdte meg a munkát, jó a hangulat, vagyis minden adott ahhoz, hogy bő egy hónap múlva felkészülten fussunk neki a tavasznak – fogalmazott elégedetten az edző, Bölöni Roland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!