Sport

2015.01.27. 15:32

Sima VSA-siker a sereghajtónál

Ikrény – Idegenbeli győzelemmel folytatta szereplést az NB II-es bajnokság alapszakaszában a Vasi Sport Akadémia női röplabdacsapata.

Unger Tamás

Ikrényi DSK–Vasi Sport Akadémia-Sportiskola 0:3 (18, 19, 21). – Ikrény, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Hóbor, Varjasi.

VSA-SI: Varga, Kiss, Magyar, Horváth Z.,VÉGH, BOKOR. Csere: PÁSZTHORY (liberó), Fazekas. Edző: Mucsi Péter.

Végh Júlia (feketében) átlagon felül teljesített. Háttal Horváth Zita Fotó: Unger Tamás

Az alapszakasz 8. fordulójából elhalasztott meccs pótlásával kezdte a 2015-ös esztendőt a VSA. A szombathelyiek remekül nyitották a találkozót a nyugati csoport sereghajtójának otthonában, magabiztos játékkal nyerték az első szettet (18-25). A második játszmában 7-7-ig tudták tartani a lépést a hazaiak, aztán gyors támadásokkal, jó nyitásokkal állva hagyták őket a vasiak (19-25). A harmadik felvonásban felszívták magukat az ikrényiek, még vezettek is, de a végjáték már ismét a szombathelyieké volt, akik a harmadik helyről várhatják a szombati, idegenbeli Közgáz elleni rangadójukat. Junior: 3:1 (-14, 21, 21, 23).

A másik NB II-es szombathelyi csapat, a SZoESE-Haladás hazai pályán kezdi az évet, szombaton 18 órától a PTE-PEAC gárdáját fogadja az egyetemi csarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!