Sport

2015.03.16. 17:32

Kézilabdás sikerek: előrehozott meccset játszott a CVSE és a Bük

Bár szünet volt az elmúlt hétvégén az NB II-es női kézilabdabajnokságban, a CVSE és a Bük is előrehozott meccset játszott – mindkét vasi csapat simán nyert.

Tóth Gábor

Celldömölki VSE Vulkánfürdő–Győri Audi ETO KC III. 32-25 (14-11).

– Celldömölk, 150 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Réger, Vandróczki.CVSE: BALOGH – SEBESTYÉN 4, SZOMORKOVITS 6, VLASICH, TÓTH 10, BAGICS 3, GEIGER 2. Csere: SZABÓ, FREIBERGER 7. Edző: Rozmán Gergő.

Gyors gólváltások után a CVSE jó védekezéssel, türelmes támadójátékkal 10-5-re lépett el a 20. percre. A szünetig a fiatal győri lányok kozmetikáztak valamit az eredményen. A második félidőben aztán érvényesült a nagyobb rutin, a celliek mind védekezésben, mind támadásban a vendégek fölé kerekedtek, folyamatosan növelték előnyüket. Megérdemelt győzelmet aratott a CVSE – közönségszórakoztató, lelkes kézilabdával, igazi csapatjátékkal. Junior: 17-43.

Dr. Lupo Büki TK–Tapolca VSE 26-11 (13-4).

– Bük, 150 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Gyalog, Juhászné.Bük: Palkovits – Binder 2, Udvardi 7/1, Németh D. 4, Pataki 3, Szenczi 1, Csóka 5. Csere: Harasztovics (kapus), Pup 4, Bősze, Fazekas, Markó, Szabó D., Németh B. Edző: Mátés István.

A dobogó második fokán álló Bük fogadta a sereghajtó Tapolcát. Ennek megfelelően alakult a mérkőzés, az eredmény. A házigazda úgy is fölényesen nyert, hogy nem játszott túl jól – igaz, a védekezése remek volt. Az edzőmeccs jellegű találkozón a hazai fiatalok is sok időt tölthettek a pályán. Győzelmével a Bük a tabella élére állt. Junior: 28-23.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!