Sport

2015.05.12. 16:45

Iseum Rally a sportág legjobbjaival

Szombathely – Az Iseum Rallye-val folytatódik a 2015-ös ralibajnokság – 2008 után tér haza a vasi megyeszékhelyre az OB futam.

Tóth Gábor

Péntektől vasárnapig a vasi megyeszékhely, és Szombathely környéke ad otthont a 2015-ös ralibajnokság harmadik – egyben első murvás – futamának, az Iseum Rallye névre keresztelt versenynek. A szervezők (Marco Racing Team) a különböző kategóriákban legalább száz versenyzőpárost, autót várnak, természetesen a sportág legjobbjai is itt lesznek. A versenyközpont, a szervizpark a 11-es Huszár úti volt laktanyánál lesz, ahová pénteken délután költöznek be csapatok. De pénteken 19.30-kor az Iseum előtt nagyszabású, show-elemekkel tarkított rajtceremónia vezeti fel a versenyt. Szombaton (14.25) három (Káld térsége, Söptei út), vasárnap (7.01) pedig nyolc (Szombathely-Acsád, Csepreg-Horvátzsidány, Söptei út) gyorsasági vár a résztvevőkre. Vasárnap (16.30) az Iseum előtti eredményhirdetéssel zárul a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!