Sport

2015.05.04. 12:57

Otthon bukott el a Gotthárd

Szentgotthárd - Hazai pályán elszenvedett vereséggel folytatta az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságot a Pawel Packing Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK – MKB MVM Veszprém II. 26-31 (11-17)

Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Ritter, Zámbó.

Szentgotthárd: Szoták – Németh, Csipszer, Kozák 8, Hegyi 3, Sinka 5, HERTELENDY 6/2. Csere: Orbán, Surányi (kapusok), Szakács 1, Vadász 3, Mákos P., Csalló, Weidl, Ernst P. Edző: Ernst Attila.

Megerősített kerettel érkezett a Veszprém Szentgotthárdra, és rögtön magához is ragadta az irányítást. Nyitott védekezéssel, rendkívül agresszív játékkal széttördelte a meccset, egy az egy elleni harcra kényszerítette ellenfelét. Ez a stílus nem ízlett a hazaiaknak, a szünetig tetemes hátrányba kerültek. A második félidőben rendezte sorait a Gotthárd, de ez már csak a tisztes helytálláshoz volt elég, a vendégek győzelme egy pillanatig nem forgott veszélyben. Veresége ellenére a Szentgotthárd még őrzi dobogós helyét, de egyre sűrűbb az élmezőny.

Junior: 25-27.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!