Sport

2015.06.05. 18:26

A kosárlabda szerelmeseinek nagy napja lesz Szombathelyen

A Fő téren szombaton egész napos utcai kosárlabda-fesztivál (streetball) várja az érdeklődőket. Sem a sportolók, sem a nézők nem unatkoznak majd.

Lisztmayer Zsófia

Szombat reggel 8 óra 30 perctől egy órán keresztül regisztrálhatnak azok, akik tesztelni szeretnék kosárlabdatudásukat, vagy csak egy jót játszanának barátaikkal, családjukkal a szombathelyi Fő téren.

A mérkőzések 10 órakor kezdődnek, 11 órakor pedig a Falco és a Körmend közötti játékot tekinthetik meg az érdeklődők. A Falco csapatát Kálmán László, Perl Zoltán, Pallag Zoltán, valamint Molnár Tamás, míg a Körmend csapatát Vavra Péter, Ferencz Csaba, Tóth Gergely, Sonyák Béla, és Molnár Levente képviselik.

Farkas Csaba és Gál Sándor már pénteken előkészítették a teret (Fotó: Unger Tamás)

Körülbelül fél 11-kor a szombathelyi röplabdás és kézilabdás lányok között eldől, hogy melyik sportág űzőinek megy jobban a zsákolás. A dobóversenyben extra kategóriákat is meghirdettek, így a 35 éven felüliek és családok jelentkezését is várják. A díjakat körülbelül 15 órakor adják át. A zsákolók legjobbjai egyebek között wellnesshétvégével, fürdőbelépővel, Vas Népe-előfizetéssel, sportszerekkel és könyvnyereményekkel térhetnek haza. A jövő heti Női Kosárlabda Európa-bajnokság apropóján pedig belépőjegyek is gazdára találnak majd.

A szombati eseményen kint lesz továbbá az Eb kabalafigurája, akivel közös ajándékfotót lehet készíteni. A szervezők minden sportbarátot várnak, a fesztiválon a Vas Népe munkatársai is kint lesznek, az esemény történéseiről pedig folyamatosan tájékoztatjuk majd önöket a vaol.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!