Sport

2015.06.22. 16:45

Tájfutás: három megye bajnoksága

Tapolca - Szép eredményeket értek el a vasi sportolók Vas, Veszprém és Zala megye közös középtávú tájfutóbajnokságán.

Tóth Gábor

A Tapolca, Diszel térségben lévő erdő adott otthont a három megye közös középtávú tájfutóbajnokságnak (a házigazda, a szervező a Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség volt). A résztvevők csapatban is összemérhették a tudásukat, illetve éjszakai versenyre is volt lehetőség. A vasi színeket a Szombathelyi Egyetemi SE és a Sárvári Kinizsi SE képviselte igen eredményesen. A több dobogós helyezés között hat aranyat is szereztek. Szandi Péter (SZoESE) két első helyezéssel tért haza, Pásti András és Tóth János (mindkettő Sárvár) is a dobogó legfelső fokára állhatott, valamint a SZoESE két váltója is az első helyen zárt.

Vasi érmesek, középtávú bajnokság, N16: 3. Takács Zsófia (Sárvár). N40: 2. Szabó Erika (SZoESE). N50: 2. Koczka Gabriella (SZoESE). F18: 2. Solti Péter (Sárvár). F21: 3. Nagy Patrik (SZoESE). F40: 1. Szandi Péter (SZoESE). F50: 2. Koczka Tibor (SZoESE). Nyílt: 1. Pásti András (Sárvár).

Éjszakai, F40: 1. Szandi Péter (SZoESE). F70: 1. Tóth János (Sárvár).

Váltó, 21: 1. SZoESE (Saitz Krisztián, Szabó Erika, Nagy Patrik). 40: 1. SZoESE (Szandi Péter, Décsey Emőke, Koczka Tibor).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!