Sport

2015.09.08. 09:59

A legjobb lövészeket díjazták Sárváron

Sárvár - A Nádasdy-várban megtartott megyei vadásznapon hirdették ki a Remete István lövészverseny eredményeit. Szép helyi sikerek is születtek.

Nagy Ildikó

A kemenesmagasi lőtéren megrendezett lövészverseny eredményhirdetésén Junior kategóriában Tuboly Barnabásnak szólt a taps, mögötte, második helyen Fodor Bálint végzett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Molnár Dávid állhatott fel.

Férfi egyéni kategóriában Németh Krisztián végzett az első helyen, Mesterházy József második, Fodor Csaba pedig hatmadik helyezett lett.

A Senior kategóriában Kámán György győzedelmeskedett, Sirhán Gyula lett a második, Horváth László pedig a harmadik. A nők versenyét Kámán Ágnes nyerte.

A csapatok közül a Sárvári Mezőgazdasági Zrt. Németh Krisztián, Fukszberger Szabolcs és Kámán György alkotta triója végzett az első helyen. A SAANTI elnevezésű csapat (Mesterházy József, Baracskai Zoltán, Tíma István) második lett, az Őrségi Berúgsz Jäger elnevezésű csapat tagjai (Kollár Csaba, Orbán Tibor, Fodor Csaba) pedig a harmadik helyezésnek örülhettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!