Sport

2015.09.11. 14:44

Kemény csata előtt - Vasárnap a Viktória az Astrát fogadja

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 4. fordulójában vasárnap 13 órakor a 6. Viktória-Trend Optika FC a harmadik Astrát fogadja a Király Sportlétesítményben.

Pum András

Az Astra három győzelemmel és egy ferencvárosi vereséggel érkezik Szombathelyre, míg a Viktória mérlege egy siker és három zakó. A vasiak az elmúlt hétvégén Kókán a 90. percben kapott góllal kaptak ki 2-1-re, rájuk férne tehát egy önbizalomnövelő diadal. Ám ez borzasztó nehéznek ígérkezik.

Csidei Klaudia szép gólt rúgott múlt héten Kókán Fotó: Unger Tamás

- Az Astra remekül erősített a télen, többek között leigazolta a válogatott támadó Zimányi-Kovács Anikót is - mondta Bánfalvi Attila, a Viktória vezetőedzője. A tavalyihoz képest tehát még erősebb lett a keretük. Bár én csak az FTC elleni bajnokijukat láttam ott inkább védekeztek valószínűleg igyekeznek dominálni a holnapi meccsen. Ami minket illet, sokat beszélgettünk a múlt heti kókai mérkőzésről, megnéztük az összefoglalót, kielemeztük a hibákat lezártuk magunkban a meccset. Bár nehéz dolgunk lesz, győzni akarunk az Astra ellen. Ferencsik Evelin már edz, de még nem bevethető, Vörös Viktória sem játszhat még. Magyarics Zoé rúgást kapott a lábára, kezelésekre jár, Rózsa Cecília és Dömsödi Petra pedig beteg. Összeállítás: Bíró Harsányi, Kun, Balogh, Magyar Szakonyi, Kopcsándi, Manhart, Csidei Kiss Zs., Siklér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!