Sport

2015.10.06. 15:28

Hengerelt a HVSE - Bravúrgyőzelmet aratott a Sárvár sakkcsapata

Megyei körkép – Az NB II-es sakk csapatbajnokság 2. fordulójában csupán másfél pontot vesztett a Haladás VSE-Infraplan III., a Sárvári SC pedig barvúrgyőzelmet aratott Zalaegerszegen.

Horváth Erika

Haladás VSE-Infraplan III.–Zala Volán TE 10,5-1,5. – Szombathely, NB II-es sakk csapatbajnoki mérkőzés.

A vártnál nagyobb arányú győzelmet arattak a hazaiak – jól játszottak a fiatalok. Győzött: Takács G., Magyar, Ugróczky, Gutmann, Szukics, Borhy, Horváth R., Tóth T., Vida, Horváth S. Remizett: Joó.

Z.Baki-Agrocentrum–Sárvári SC SE 5,5-6,5. – Zalaegerszeg, NB II-es sakkmérkőzés.

Nagyon erős összeállításban ültek asztalhoz az egerszegiek, játékosaik egyetlen kivétellel minden táblán nagyobb értékszámmal rendelkeztek, mint a sárváriak. A vasiak viszont nagyon jól teljesítettek, fehérrel nem is kaptak ki, de feketével is szereztek pontot – összességében bravúrgyőzelmet arattak. Győzött: Ongai, Szokolszky, Hadrik, Gömböcz. Remizett: Ollé, Katona, Szép, Gál C., Egri Zs.
Széchenyi ESE–Arborétum Herény SE 8-4. – Győr, NB II-es sakkmérkőzés.

Az Arborétum Herény csapatából öt meghatározó játékos hiányzott, így az eredmény reálisnak mondható. Győzött: Barasits B., Barasits T. Remizett: Kiss B., Gábor, Kiss L., Szalay.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!