Sport

2015.10.08. 14:24

OSB: itthon nem sikerült nyerni

Szombathely - Három vereséggel zárta az országos serdülő bajnokság (OSB) első csoporttornáját a Szombathelyi Sport-iskola lány röplabdacsapata.

Horváth Erika

A lány OSB-ben 24 csapat hat négyes csoportban kezdte meg a küzdelmeket két négyes torna alapján az 1 2. helyezettek juthatnak a felsőházba. Az 5. csoport első tornáján a Győri DRC, a Nyugat-Balatoni RSE és a Veszprémi ESC volt a szombathelyi sportiskolások vendége a Sugár úti csarnokban.

Borsodi Gábor edző körül a sportiskolások volt mit megbeszélni Fotó: Unger Tamás

A nyitómeccsen akárcsak egy korábbi felkészülési tornán simán, 3:0-ra verte a gyenesdiási csapat a kissé indiszponáltan játszó szombathelyieket. A Veszprém elleni találkozó első szettjét a hazaiak nyerték, aztán elfogyott a lendületük, és a vendégek fordítottak (1:3). Az utolsó ellenfél a Győr volt; remek iramú találkozón a sportiskolások tisztesen helytálltak, de játszmát nem sikerült nyerniük (0:3). A csapat tagjai Kovács Patrícia, Majczán Lili, Szabó Dorka, Gieber Lili, Szalai Stella, Vécsey Veronika, Tóth Bianka, Csitkovics Daniella, Varró Dóra, Horváth Kata, Sövegjártó Eszter, Ferencz Nikoletta voltak, az edzők: Borsodi Gábor és Széll Dániel.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!