Sport

2015.10.16. 12:39

Sárvár: nagyon kell a három pont

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Sárvár szombaton (14.30) a verhetőnek tűnő BKV Előre gárdáját fogadja.

Tóth Gábor

Sárvár FC–BKV Előre (szombat, 14.30):

– Nehéz sorozat mögött állunk, játszottunk a Győrrel, a Videotonnal, a Fradival. Most jönnek azok a mérkőzések, amelyeken nekünk is van esélyünk a győzelemre – persze a három pontot a BKV ellen sem adják ingyen. Ellenfelünk patinás klub, évek óta stabil tagja az NB III-as mezőnynek, szervezetten futballozik, masszív csapat, idegenben is gyűjtögeti a pontokat. De mese nincs, győznünk kell! Nagy szükségünk van a sikerre, hogy elmozduljunk a veszélyzónából, hogy meginduljunk felfelé a tabellán. Hazai pályán játszunk, agresszív, motivált, hajtós focit várok a fiúktól. Gadavics és Tancsics eltiltott, Sipos és Kocsis beteg. Összeállítás: Osvald – Csákvári, Subicz, Horváth A., Ambrus – Potyi, Rózsa, Rajos – Klauzer, Tóth L., Ódor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!