Sport

2015.12.22. 16:23

A címvédő nyerte a kispályás focitornát

Celldömölk - A címvédő Balogh Állvány-FC Buntstift nyerte meg a Magyar Műszaki KFT. Kupa kispályás teremlabdarúgó-tornát.

Tóth Gábor

A kétnapos tornának 30 csapat futott neki a városi sportcsarnokban. A profi kategóriában kiírt erőpróbán nem volt megkötés, bármely osztályban játszó játékos pályára léphetett, így színvonalas mérkőzéseket láthattak az érdeklődők. A csoportmeccsek után, a legjobb 16 között már egyenes kieséses rendszerben folytatták a résztvevők.

Az elődöntőben a Steva gárdáját nagy csatában gyűrte le 1-0-ra a Buntstift. A másik ágon a Sasi Benz és a Sibaris 1-1-re végzett, végül hetesekkel a Sasi Benz nyert 3-2-re. A bronzmeccsen a Sibaris vigasztalódott, 3-2-re győzött. A döntő nagy csatát és gólnélküli rendes játékidőt hozott. A heteseket aztán a Buntstift játékosai rúgták jobban, így nyertek 3-2-re.

A győztes csapat. Állnak, balról Balogh Ákos támogató, Kratochwill Zoltán, Kozmor Ákos csapatvezető, Bogyó Károly, Malmos Máté, Hajmási II. Milán. Guggolnak, balról: Hajmási I. Milán, Imre János, Balikó Milán, Horváth Detre, Imre Balázs
Fotó: Giczi Sándor

Végeredmény: 1. Balogh Állvány FC Buntstift, 2. Sasi Benz (Lenti), 3. Sibaris Sárvár, 4. Steva (Bük). A győztes csapat névsora: Balikó Milán, Kratochwill Zoltán, Imre Balázs, Hajmási I. Milán, Imre János, Horváth Detre, Hajmási II. Milán, Bogyó Károly, Halmos Máté, Kozmor Ákos. Különdíjasok, gólkirály: Koroncai Roland (Sibaris). Legjobb kapus: Papp László (Sasi Benz). Legjobb mezőnyjátékos: Halmos Máté (Buntstift).

A Bunstift remek formában van, néhény napja Keszthelyen diadalmaskodott, így szép sikerekkel a háta mögött utazhat december 28-án az ország egyik legrangosabb teremtornájára Debrecenbe.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!