Sport

2016.01.22. 17:02

Ecseki U21-ben a nyolc között

Budapest - A felnőtt korosztályban párosban is befejezte szereplését a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka két játékosa a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) budapesti, a Tüskecsarnokban zajló World Tour-versenyén.

Horváth Erika

A csütörtök esti előcsatározások során Ecseki Nándor Oláh Benedekkel az oldalán A 32-be jutásért 3:1-re legyőzte a szlovén Persola-Sfiligoj kettőst, Fazekas Péter pedig Kriston Dániellel szintén 3:1-re nyert a Pucar-Zeljko horvát duó ellen. A 16 közé azonban már egyik vasi érdekeltségű páros sem került be, Ecsekiék 3:0-ra kaptak ki a Bobocica-Mutti olasz kettőstől, Fazekasék pedig 3:0-ra a szerbektől, Jevtovictól és Petőtől.

Ecseki Nándor remekelt a saját korosztályában, három 3:0-s győzelemmel jutott a negyeddöntőbe. Fotó: Unger Tamás

Ecseki az U21-es korosztályban 30. kiemeltként pénteken állt először asztalhoz. Simán, 3:0-ra nyert a 32 jutásért a holland Tromer, majd a 16-ért a francia Robinot ellen is. A nyolcaddöntőben a horvát Pucar következett. A 19 esztendős magyar akárcsak tavaly az európai Top 10 viadalon, legyőzte riválisát, ezúttal 3:0-ra. Nándinak lapzártánk után a hongkongi Ho Kwan Kittel megvívnia a négy közé jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!