Sport

2016.01.28. 14:58

Kispályán fociztak a kistérség csapatai

Körmend - A Korona Étterem-Marics Busz gárdája nyerte a 6. Körmend és Kistérsége Farsang Kupa kispályás labdarúgótornát.

Tóth Gábor

A Körmend és Kistérsége Önkormányzati Társulás, Szarvaskend Önkormányzata, a Szarvaskendi SE és Körmendi Rendészeti Szakközépiskola közös rendezvényének a rendészeti szakközépiskola tornacsarnoka adott otthont. A kétnapos erőpróbán 16 csapat lépett pályára. Négy négyes csoport kezdte a küzdelmeket. A csoportmeccsek után az első két helyen végző csapatok a felsőházban, a harmadik és negyedik helyen zárók pedig az alsóházban folytatták a küzdelmeket. A középszakasz után a legjobb négy gárda az egyenes kieséses szakszba jutott, az elődöntőkön lépett pályára. A döntőbe jutott két csapat hasonló erőt képviselt, nagyot küzdött egymással, végül a szerencse a Korona Étterem-Marics busz mellé állt, amely büntetőkkel nyert.

Elődöntők: Szarvaskend- Sport36 0-0 - büntetőkkel 3-1, Korona Étterem-Marics Busz-Magyarszecsőd 2-0. Bronzmérkőzés: Sport36- Magyarszecsőd 4-1. Döntő: Szarvaskend-Korona Étterem-Marics busz 0-0 - büntetőkkel 2-3.6. Körmend és Kistérsége Farsang Kupa, végeredmény: 1. Szarvaskend-Korona Étterem-Marics busz, 2. Szarvaskend, 3. Sport36. Különdíjasok, gólkirály: Sziffer István (Korona Étterem-Marics Busz) 4 gól. Legjobb kapus: Nagy Sándor (Szarvaskend). Legjobb játékos: Zsigmond András (Sport36). Győztes csapat névsora: Sziffer István, Szakály Dávid, Dedics Alex, Németh Áron, Kis-Nemes Máté, Kis-Nemes Milán, Cser Dániel, Sárközi Dániel, Kardos Ádám, Horváth Zoltán, Sály Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!