Sport

2016.01.28. 15:00

Minden hónapban egy próba: rajt!

Szombathely - Szombaton (10.00, műjégpálya) az egyórás korcsolyázással kezdetét veszi a hagyományos „Minden hónapban egy próba” elnevezésű teljesítménypróba-sorozat.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által már 9. alkalommal kiírt éves teljesítménypróba-sorozat szombaton az egyórás korcsolyázással veszi kezdetét - a műjégpályán 10.00-13.00 óra között.

- Minden versenyszámunkra a hónap vége felé kerítünk sort, hogy legyen idő a felkészülésre, gyakorlásra - árulta el Varga Jenő ötletgazda, főszervező. - A hagyományoknak megfelelően a próbázók kapnak egy kiskönyvet, amelyben pecsétekkel igazoljuk majd a sikeresen teljesített feladatokat. Aki legalább kilenc teljesítménypróbát végrehajt, az az év végén szép ajándékkal gazdagodik. Sorozatunk már évek óta egyik legkedveltebb rendezvénye az amatőr sportolóknak, bízunk benne, hogy idén sem csökken a népszerűsége.

A további tervezett versenyszámok, február: 29. Jégkarnevál. Március: 15 km gyalogtúra. Április: 5 km futás. Május: 50 km kerékpártúra. Június: 1 km úszás. Július: 1 km úszás. Augusztus: 50 km kerékpártúra. Szeptember: 5 km futás/12. Triász (6 km görkorcsolya, 12 km kerékpár, 1,5 km futás). Október: 15 km gyalogtúra. November: szezonnyitó jéggála. December: nemzetközi színes Mikulás találkozó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!