Sport

2016.02.29. 18:04

Ismét Pingvin-diadal Ausztriában

Hartberg/Szombathely - A Szombathelyi Pingvinek győzelmével ért véget az osztrák-magyar területi amatőr jégkorongbajnokság.

Tóth Gábor

A pontvadászatban a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub mellett két osztrák csapat, a Naughty Dogs Hartberg és az Apple Puch szerepelt. Az alapszakaszban mindenki kétszer játszott mindenkivel - a vasiak három győzelmet arattak ki, egyszer kikaptak. A fináléba a Pingvinek mellett az alapszakaszt másodikként záró Hartberg jutott be. A döntőnek Hartberg adott otthont, ám a Pingvineket ez nem zavarta, vendégként is nyertek 8-1-ra (gól: Geosits L., Szántó O., Horváth Zs., Zsenák N., Sipos L. 2, Kovács A.). A szombathelyiek zsinórban ötödször diadalmaskodtak a sorozatban.

Bajnokcsapat. Állnak balról: Singer Márk, Szántó Olivér, Geosits Levente, Őri Zsolt, Zsenák Norbert. Térdelnek: Petényi Róbert, Kovács András, Horváth Zsombor, Sipos László és Sipos Pál. Fotó: Geosits Zsolt

A Pingvinek várják a jégkorongozni vágyó óvódásokat, kisiskolásokat minden hétfőn, szerdán és pénteken 17 óráról a Simon István iskola udvarán található görhokisátorba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!