Sport

2016.02.14. 19:50

Női röplabda NB II: Visszavágott a HVSE/VSA a Kalocsának

Szombathely - Visszavágott az idegenbeli vereségért a Kalocsának a Haladás VSE/Vasi Sport Akadémia NB II-es női röplabdacsapata.

Horváth Erika

Haladás VSE/Vasi Sport Akadémia - Kalocsa SE 3:1 (-16, 11, 17, 21).

Szombathely, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Barabás, Őri.

HVSE/VSA: Horváth D., Bokor, Fazekas, Tóth Zs., Kiss B., Dancsecs. Csere: Zoltán (liberó), Végh, Varga R., Demény Laura. Vezetőedző: Mucsi Péter.

Az előző 11 forduló során egyetlen egy alkalommal nem tudta gyarapítani pontjai számát a tabellán a HVSE/VSA - Kalocsán, ahol 3:0-ra kapott ki. Visszavágásra készültek a nyugati csoport élén álló vasiak.

De ez a találkozó is a kalocsaiak fölényével kezdődött; jó nyitásaikkal könnyedén húztak el, a hazaiak rengeteg rontásukkal odaajándékozták az első szettet (16-25). A második játszmában Mucsi Péter átszervezte csapatát. Horváth Dóra remek nyitásaival 7-0-ra léptek el a szombathelyiek, sőt Fazekas Szilvia és Végh Júlia szervái is tudtak növelni a különbségen. S mivel a támadójáték is feljavult, gyorsan és könnyen egyenlített a házigazda (25-11). A HVSE/VSA ugyanezzel a mentalitással folytatta, és a harmadik szett finisébe 12 pontos előnnyel fordult. Egy kicsit még zárkóztak a kalocsaiak, de a szombathelyiek újabb játszmagyőzelmét nem fenyegette veszély (25-17). Szorosabb volt a negyedik játékrész, de így is három-négy ponttal végig vezettek a hazaiak és le is zárták a mérkőzést. Junior: 3:0 (15, 26, 9).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!