Sport

2016.03.02. 14:57

Döntetlenek napja - HVSE-SZ-A STE rangadó a sakk NB I/B-ben

Megyei körkép - Hat-hat pontot könyvelhet el a megyei rangadó után a Haladás-Infraplan II. és a Szentgotthárd-Alsószölnök NB I/B-s sakkcsapata is. Az NB II-es vasi gárdák közül a Sárvár érte el a legjobb eredményt - szintén egy döntetlennel.

Horváth Erika

Haladás VSE-Infraplan II.-Szentgotthárd-Alsószölnök STE 6-6.

- Szombathely, NB I/B-s sakkcsapatmérkőzés.

A megyei rangadón csupán két parti dőlt el, tíz játszmában pontosztozkodás született - az eredmény igazságosnak mondható. Győzött: Egri L., illetve Király. Remizett: Trbojevic, Pergel, Magyar, Németh D., Rövid, Tomasics, Joó, Varga T., Tóth T., Szakasics, illetve Takács B., Békefi, Kovács B., Makk R., Nagy K., Hittér, Makk N., Bartók, Sólyomvári, Kocsis.

Az NB I/B-s megyei rangadó éltáblájánál Mladen Trbojevic (balról) és Takács Balázs. Az ő partijuk is döntetlennel zárult. Fotó: Unger Tamás

Győri Elektromos-Arborétum Herény SE 8-4.

- Győr, NB II-es sakkmérkőzés.

A bajnokságot toronymagasan vezető házigazdák ellen nagyon értékes 4 pontot szerzett a jól küzdő Arborétum. Győzött: Foki, Barasits B., Császár. Remizett: Kiss B., Barasits T.

Haladás VSE-Infraplan III.-Z.BakiAgrocentum 5,5-6,5.

- Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

Kilenc táblán a zalaegerszegiek rendelkeztek magasabb értékszámmal, mégis egyetlen partin múlott, hogy a vendégek több pontot szereztek. Takács Gergő öt és fél órás csatában végül alulmaradt. A mérkőzésen csak világossal játszó sakkozók nyertek. Győzött: Horvat D., Szukics, Gaál E. Remizett: Gaal A., Gombos, Skvorc, Vida, Horváth S.

Sárvári SC-Ezüst Huszár SE Veszprém 6-6.

- Sárvár, NB II-es sakkmérkőzés.

Igazságos döntetlen született. Némi meglepetést csak az jelentett, hogy a sárváriak az utolsó három táblán nem tudtak pontot szerezni. Győzött: Ódor, dr. Láng, Szép. Remizett: Ollé, Gergácz B., Smidéliusz, Zsíros, Szokolszky, Katona.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!