Sport

2016.03.29. 13:59

Magabiztos volt Kalocsán a HVSE/VSA

Kalocsa - Kalocsai vendégjátéka során egy szettet kivéve nagyon meggyőzően játszott az NB II. nyugati csoportjában éllovas Haladás VSE/Vasi Sport Akadémia.

Horváth Erika

Kalocsai SE-Haladás VSE/Vasi Sport Akadémia 1:3 (-12, 18, -15, -13)
Kalocsa, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Dunszt, Baracsi.
HVSE/VSA: Varga N., VÉGH, Fazekas, TÓTH ZS., Kiss B., Dancsecs. Csere: Zoltán (liberó), Bokor. Vezetőedző: dr. Mucsi Péter.

Tóth Zsuzsanna nyitásban és támadójátékban is csapata erőssége volt (Fotó: Unger Tamás)

A kalocsai csapat pontjaival indult a találkozó, de Végh Júlia és Tóth Zsuzsanna nyitássorozatával gyorsan 13 pontos előnyhöz jutottak a vendégek (5-18), és innen már könnyen behúzták az első játszmát (12-25). A másodikban magukra találtak a hazaiak; jó nyitásaikkal ezúttal ők vették kezükbe az irányítást, a szombathelyieknek futniuk kellett az eredmény után. Egy pontra sikerült is felzárkózni (15-14), de onnan állva hagyták őket a kalocsaiak (25-18).

Ezután rendezte sorait a HVSE/VSA, jobb nyitásfogadásokkal, gyors, magabiztos támadásokkal menetelt a szettgyőzelemig (15-25). És a folytatásban sem lazítottak a vasiak, Végh nyitásaival, Tóth támadásban szerzett pontjaival ismét nagy, 11 pontos előnyt szereztek (5-16), és meg sem álltak a végső sikerig (13-25). Junior: 0:3 (-11, -8, -17).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!