Sport

2016.04.26. 14:08

Férfi kézi: nyert a Gotthárd, kikapott a SZoESE

Körkép - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 19. fordulóját győzelemmel tudta le a Szentgotthárd, vereséggel a SZoESE.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Komárom VSE 28-30 (13-15).

- Szombathely, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Andorka, Juhászné.

SZoESE: Rédecsi - Fekete, Huszár 6, Skoda 7, Katona 2, Tánczos B. 7, Albert 3. Csere: Surányi, Korcsmáros 1, Oláh, Gál, Kapui 2, Ludvig B., Horváth Zs. Játékos-edző: Skoda Bence.

Az utolsó előtti fogadta a sereghajtót. Sok hibával kezdtek a csapatok, majd a vendégek tettek szert három-négygólos előnyre. A félidő hajrájában pontosabban támadtak az egyetemisták, így faragtak a hátrányukból. Fordulás után második félidőben egyenlítettek a szombathelyiek, de ezzel el is fogyott az energiájuk, a vezetést nem sikerült átvenniük. Az utolsó tíz perc már a vendégeké volt, megérdemelten nyerték meg a kiesési rangadót. Junior: 33-20.

Szentgotthárdi KK-Balatonfüredi KSE II. 34-29 (17-17).

- Szentgotthárd, 70 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farkas, Miksó.

Szentgotthárd: Szoták - Kocsis 7, Mákos P. 2, Csipszer 5, Kozák 6, Hegyi 9, Hertelendy 4. Csere: Németh D, Surányi, Bokor 1, Orbán, Mákos M, Edző: Péter Zsolt.

A vendégek kapták el előbb a fonalat, hatékony, határozott játékkal rukkoltak elő. A gotthárdiak lassan lendültek bele, de aztán rendezték a védekezésüket, és a szünetig kiegyenlítettek. A második félidőben is nagyot küzdöttek a csapatok, a percek múlásával a hazaiak kerültek előnybe. Végül a hajrában kicsikarta a győzelmet a Gotthárd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!