Sport

2016.04.06. 13:41

Mindkét csapatunk kikapott: Pályán az NB II-es férfi kézilabdások, a Szentgotthárd és a SZoESE

Körkép - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 17. fordulójában a SZoESE és a Szentgotthárd is vereséget szenvedett.

Tóth Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE-Ácsi Kinizsi 31-35 (13-18).

- Szombathely, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farkas, Miksó.

SZoESE: Rédecsi - Fekete, Huszár 9, Skoda 5/2, Katona 4, Tánczos B. 6, Albert 3. Csere: Surányi, Tánczos K., Korcsmáros, Oláh 2, Gál, Kapui 2, Ludvig B., Horváth Zs. Játékos-edző: Skoda Bence.

A hazaiak nem tudták azt a pontos támadójátékot megvalósítani, amit a két héttel korábbi megyei rangadón. Több technikai hiba és pontatlan lövés eredményezte, hogy a vendégek az első félidőben végig 3-4 góllal vezethettek. A második félidőben az ácsiak kezdtek fáradni, így volt esélyük az egyetemistáknak a felzárkózásra - döntő pillanatban azonban egy érvényesnek tűnő gólt nem adtak meg az addig is sokat tévedő játékvezetők. Az utolsó pár percre minden erőtartalékát mozgósítva teljes emberfogásos védekezésre váltott a hazai csapat, azonban ez sem vezetett eredményre. Junior: 48-26.

Szentgotthárdi KK- MVM Veszprém II. 24-33 (14-17).

- Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Lábadi, Szakatics.

Szentgotthárd: Szoták - Hertelendy 5/1, Bokor, Csipszer 1, Kozák 6, Sinka 2/1, Hegyi 5. Csere: Orbán (kapus), Mákos P. 3, Mákos M. 1, Kocsis 1, Németh D. Edző: Péter Zsolt.

A rangadón a negyedik fogadta a harmadik helyezettet. Az első félidőben a létszámproblémákkal küszködő házigazda még tartotta a lépést gyors, agresszív ellenfelével. Annak ellenére is kiegyenlített mérkőzést vívtak a csapatok, hogy a játékvezetők a 16. percben kiállították a gotthárdi Sinkát. Fordulás után viszont egyre nagyobb előnybe került a frissebbnek tűnő Veszprém, végül biztosan nyert. Junior: 35-32.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!