Sport

2016.04.13. 14:27

Nagy rangadó az alapszakasz-győzelemért

Celldömölk - Pénteken 17 órától a szezon eddigi legnagyobb tétmérkőzését játssza a Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka és a PTE-PEAC férfi extraligás asztalitenisz-csapata az alsósági sportcsarnokban.

Horváth Erika

Az alapszakasz-elsőség a tétje a házigazda, a tabella második helyén álló CVSE és az éllovas PTE-PEAC találkozójának. Mivel az alapszakasz utolsó fordulója következik, sok minden eldőlt már; ismert, hogy mely négy csapat játszhatja majd a Final Fourt, az is biztos, hogy a Szeged már nem tud elmozdulni a negyedik helyről. Ha pénteken a celliek nyernek, ők lesznek az elsők, és ez esetben a szegediekkel játsszák az elődöntőt. Ám döntetlen, vagy vendéggyőzelem esetén a Pécs marad az élen, és ez esetben a Szécsény vár a hatszoros bajnok, címvédő vasiakra az elődöntőben, amelytől már kétszer kikaptak. Jobb lenne tehát előremenekülni. Ezen a mérkőzésen játszik utoljára hazai pályán celli színekben Ecseki Nándor, aki a következő idényben már Németországban légióskodik - ez alkalommal el is búcsúztatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!