Sport

2016.04.19. 16:07

Sakkgyőzelmek az NB I/B zárófordulójában

Győzelemmel fejezte be mindkét Vas megyei NB I/B-s sakkcsapat a bajnokságot. A Haladás II. a negyedik, a Szentgotthárd a nyolcadik helyen zárt.

Horváth Erika

ASE II. Paks-Haladás VSE-Infraplan II. 4,5-7,5

Paks, NB I/B-s sakk csapatbajnoki mérkőzés.

Bár csak 11 játékossal utaztak el a szombathelyiek - női sakkozót nem tudtak vinni -, így is nyertek és eggyel feljebb léptek, az előkelő negyedik helyen zárták a bajnokságot. Győzött: Németh D., Ugróczky, Czupor, Szukics, Borhy. Remizett: Csonka, Farkas G., Magyar, Rövid, Joó.

Szentgotthárd-Alsószölnök STE-Tapolca Rockwool VSE 8-4

Szentgotthárd, NB I/B-s sakkmérkőzés.

Hittér Gabriella egész évben kiemelkedően játszott az SZ-A STE együttesében Fotó: Unger Tamás

Magabiztos győzelemmel biztosította be NB I/B-s tagságát a vasi csapat. Csak egy pont hiányzott ahhoz, hogy még eggyel előbbre, a hetedik helyre lépjen. Győzött: Titan, Kovács B., Makk R., Hittér, Takács K. Remizett: Takács B., Gjuran, Buzeti, Nagy K., Makk N., Rátkai M.

Az NB I/B Charousek csoportjának végeredménye: 1. Nagykanizsa II. 69,5 pont, 2. Lila Futó-Hóbagoly 62, 3. MTK 60, 4. Haladás VSE-Infraplan II. 57, 5. Decs 55, 6. Paks II. 53, 7. Tapolca 50,5, 8. Szentgotthárd-Alsószölnök 49,5, 9. Komló 43,5, 10. Balatonfüred 40.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!