Sport

2016.04.28. 16:43

Tájfutás HVSE-színekben

Körkép - Sűrű, de igen eredményes napok állnak a Haladás VSE felnőtt és korosztályos tájékozódási futói mögött.

Tóth Gábor

Az elmúlt hetek legfényesebb tájfutó eredménye a Nagy Patrik nevéhez fűződik, aki a Miskolcon rendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokságon a Nyugat-magyarországi Egyetem képviseletében sprint versenyszámban bronzérmet szerzett. Ugyanitt klubtársa, Vincze Rebeka hetedik helyen ért célba. A férfi váltók nagyon szoros küzdelmében az NYME Saiz Krisztián, Isky Richárd, Nagy Patrik összeállítású csapata ötödik lett. A rendezvény kísérőversenyén, a Borsod Kupán is születtek szombathelyi érmek: az N15-18-as kategória sprint és normáltávú versenyét is Sarkadi Borbála nyerte, N40-ben Décsey Emőke ezüstérmes lett, az F21C kategóriában Győrffy Kristóf normáltávon bronzérmet szerzett, N45-ben pedig dr. Kiss-Geosits Beatrix állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

A tájkerékpáros pontbegyűjtő bajnokságon (Pusztavacs) két érmet szereztek a Haladás VSE serdülő futói. A több, mint 10 km-es terepen egyéni útvonalválasztással teljesített pályán Alpár Domonkos első, Kiss Bertalan András második lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!