Sport

2016.05.17. 13:52

Először maradt alul a Crushers

Székesfehérvár - A divízió II-es amerikaifutball-bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első vereségét a Szombathely Crushers.

Tóth Gábor

Fehérvár Enthroners- Szombathely Crushers 7-0 (7-0, 0-0, 0-0, 0-0).

- Székesfehérvár, 250 néző, divízió II-es amerikaifutball-mérkőzés.

Tatár Sándorra kéztörés miatt hosszabb kihagyás vár. Fotó: Szendi Péter

A játéknap rangadóján az osztály két veretlen csapata csapott össze - a szombathelyiektől hiányoztak kulcsemberek. A mérkőzés remek iramban kezdődött, és a színvonalra, a keménységre a folytatásban sem lehetett panasz. A végeredmény egyébként már az első negyedben kialakult: a hazaiak végigvittek egy touchdown-t, majd értékesítették az extra pontot is. A védelmek mindkét oldalon nagy munkát végeztek, több ponttal kecsegtető támadást is ártalmatlanítottak. Hasonló erőt képviselő csapatok csatáját végül a szerencsésebb házigazda nyerte meg. Ráadásul a mérkőzésen több sérülés is nehezítette a szombathelyiek dolgát, Tatár Sándor például kéztörést szenvedett a hajrában. Győzelmével a székesfehérvári csapat nagy lépést tett a csoportelsőség felé.

A Szombathely Crushers legközelebb május 28-án, a Dabas Sparks vendégeként lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!