Sport

2016.05.06. 15:04

Női labdarúgó NB I.: Esély az előzésre

Szombathely - A női labdarúgó NB I. felsőházi rájátszásának utolsó, 6. fordulójában szombaton 15 órakor a Viktória-Trend Optika FC az MTK vendége lesz.

Pum András

A második MTK számára már nincs tétje a találkozónak, mindenképpen a második helyről kezdi az FTC elleni aranycsatát a kék-fehér gárda. A negyedik Viktóriának viszont van miért hajtania, amennyiben nyer, a két ponttal előtte álló rivális Győr pedig maximum döntetlent ér el az FTC ellen, a vasi együttes kezdheti az előnyösebb, harmadik helyről a Rába-partiak elleni bronzpárharcot.

- Az MTK ellen a play-offban edzői pályafutásom legnagyobb arányú, 5-1-es vereségét szenvedtünk, van tehát miért revansot venni - jelezte Csordás Csaba, a Viktória mestere. - A győzelemmel jó esélyünk nyílna a harmadik hely megszerzésére. A lányoktól azt kértem, csakúgy, mint az eddigi meccseken, ezúttal is felszabadultan, nyugodtan játsszanak. A Fradi elleni meccseken jól teljesítettünk, miért ne rukkolhatnánk ki ezúttal is jó játékkal - és persze győzelemmel. Vörös Viktória öt sárga lapja miatt nem játszhat, Magyarics Zoé sérült. Összeállítás: Bíró - Kun, Horváth V., Balogh, Magyar - Csidei, Harsányi, Manhart - Fábián, Siklér, Szakonyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!