Sport

2016.05.17. 15:05

Kézilabda NB II.: kikapott a Gotthárd és a SZoESE is

Körkép - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság utolsó, 22. fordulójában a Szentgotthárd és a SZoESE is vereséget szenvedett.

Tóth Gábor

Komárom VSE-Szentgotthárdi KK 35-32 (18-13).

- Komárom, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Buza, Cseszregi.

Szentgotthárd: Szoták - Mákos P. 2, Hertelendy 9, Kozák 10, Németh D. 1, Háklár 2, Csipszer 3. Csere: Surányi, Kukucska, Bokor, Kocsis, Mákos M. 4, Végh, Hegyi 1. Edző: Péter Zsolt.

A vendégek nehezen lendültek játékba, Kozák remek teljesítménye kellett, hogy meccsben maradjon a Szentgotthárd. Fordulás után fokozatosan javult a vasiak játéka, kiegyenlített meccset láthattak a nézők, de a hazaiak végül három gólt megőriztek előnyükből és nyertek. A Szentgotthárd felnőtt csapata a negyedik helyen zárta a pontvadászatot, a junior együttes viszont bajnoki címet szerzett. Junior: 22-38.

A szentgotthárdi Kozák Tamás nagyot küzdött, jól játszott, a csapata viszont kikapott. Fotó: Unger Tamás

MVM Veszprém II.- Szombathelyi Egyetemi SE 54-17 (28-7).

- Veszprém, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Szakállas, Varasdi.

SZoESE: Rédecsi - Kapui K 1, Fekete 3, Tánczos B 3, Oláh 6, Korcsmáros 2, Albert. Csere: Farkas, Kolunbán, Gál, Molnár 2. Játékos-edző: Skoda Bence.

Gyenge játékkal, támadásban elkövetett sok hibával nyitott a tartalékos SZoESE, amit gyors, könnyű gólokkal torolt meg a házigazda. Így a mérkőzés tulajdonképpen az első félidőben eldőlt. A második játékrészben pontosabb, bátrabb kézilabdával rukkolt elő a Szombathely, de ez már nem befolyásolta az eredményt. Az újonc SZoESE az utolsó helyen végzett, de amennyiben lehetősége nyílik rá, jövőre is rajthoz állna az NB II-ben. Junior: 39-24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!