Sport

2016.05.15. 12:04

NB III: Négyet kapott a Sárvár - Diósdon bukott a bentmaradásért hajtó vasi gárda

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában a kiesés ellen küzdő Sárvár a Diósd vendégeként futott bele kiadós vereségbe.

Tóth Gábor

Diósdi TC-Sárvár FC 4-1 (3-1)

Diósd, 50 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Nagy R.

Sárvár: Gyécsek - Csákvári, Bezdi, Subicz, Pupp (Ódor, 55.), Kocsis - Sipos (Klauzer, 76.), Manganelli, Rajos, Németh G. (Tóth L., 45.) - Török. Edző: Takács Gábor.

Gól: Bonifert 2 (9., 40.), Csalánosi (31.), Tarnóczy (88.), ill. Subicz (34., 11-esből).

A hazai gárda frissebbnek tűnt, egyből magához ragadta az irányítást. Nem is bírta a nyomást a Sárvár, gyorsan hátrányba került - egy lesgyanús góllal. A folytatásban is lendületben maradt a Diósd, és - teljesen megérdemelten - megduplázta az előnyét. A vasiak reményei Török hozta vissza, aki kiharcolt egy tizenegyest, és Subicz, aki magabiztosan értékesítette a büntetőt. Ekkor úgy tűnt, hogy visszajön a meccsbe a Sárvár. Ám mielőtt igazán belelkesedtek volna a vendégek, ismét végigfutott egy diósdi támadás a jobb oldalon, ami ismét góllal zárult. Megnyugtató hazai fórt mutatott a szüneteben az eredményjelző. Fordulás után egy bátrabb, támadóbb szellemben futballozó Sárvár lépett pályára. Ám mindez csak meddő mezőnyfölényben mutatkozott meg. többet volt a labda a vendégeknél, de nem igen tudtak helyzeteket kialakítani. Kiegyenlített csata kerekedett a mérkőzésből - ami a házigazdának kedvezett. Sőt, közvetlenül a lefújás előtt megszerete negyedik gólját is a Diósd. Az egyetlen komoly sárvári helyzetre a 90. percig kellett várni, amikor is Ódor fejelt fölé sakk-matt helyzetben egy beívelést. Megérdemelten nyert a Diósd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!