Sport

2016.07.14. 18:25

Erős emberek kupája

Zalaegerszeg - Szép eredményekkel tértek haza a vasi versenyzők a Magyar Erősember Szövetség által rendezett Magyar Kupáról.

Tóth Gábor

Az elmúlt hétvégén megrendezett meghívásos tornának a zalaegerszegi Aquacity vízicsúszda- és élmenypark adott otthont. A hét erős embert felvonultató mezőnyben ott volt a szombathelyi Gadó András (Galaxy-Orange Mobil) és a vasvári Adorján Balázs. Remek szervezés, sok néző, kiváló hangulat fogadta a résztvevőket. És öt versenyszám: 7,5 tonnás kamiont kellett ülve kötélen húzni, vegyes szám (100 kg-os malomkő kinyomása, 350 kg-os traktorkerék forgatása, 90 kg-os hordók cipelése), koffercipelés (2 db 110 kilós koffer, 20 méter), söröshordótartás (2x15 kg), kőgolyópakolás (155 kg). Adorján Balázs bronzéremmel zárta a versenyt, míg Gadó András a negyedik helyen végzett.

Vasiak a strandon. Balról Gadó András, Adorján Balázs
Fotó: Galaxy-Orange Mobil

A két vasi sportember sokat nem pihenhet, ugyanis vasárnap 13 órától Fonyódon versenyeznek a megyék csapatbajnokságán - harmadik társuk Ambrus Balázs lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!