Sport

2016.07.06. 12:20

Jól kispályáztak a Hali-szurkolók - Tornát nyertek, két különdíjat begyűjtöttek

Budapest - A Haladás Szurkolói Kör nyerte meg a Honvéd-drukkerek által szervezett, szurkolói csapatoknak kiírt kispályás labdarúgótornát az elmúlt hétvégén.

Tóth Gábor

A Budapesti Tüskecsarnok műfüves sporttelepén két csoportra osztva nyolc csapat veselkedett neki a Supporters Cup Kispest elnevezésű erő-próbának. A zömében a Honvéd szurkolói gárdáit felvonultató mezőnyben a Haladás Szurkolói Kör képviselte a vasi - a zöld-fehér - színeket. A szombathelyi különítmény a csoportmeccseken legyőzte az URB&Havanna (2-0), a Kispest City (2-1) és a Tamási (3-1) együttesét. Így csoportgyőztesként a másik csoport másodikjával, a többek között Bárányos Zsoltot is bevető Kispest Old Boys gárdájával meccselt, és győzte le 6-1-re. Végül a fináléban a Nouva Guardia (4-2) sem jelentett akadályt.

A bajnokcsapat. Első sor balról: Tóth László, Leidli Géza, Bankits Ramón, Márkus Szabolcs, Molnár Dániel. Hátsó sor: Barta György, Márkus Norbert, Polákovics János, Hajós Kornél. Fotó: Németh Petra

Ráadásul a szombathelyiek két különdíjat is hazahoztak: Molnár Dániel lett a legjobb kapus, míg a nyolc találatig jutó Barta György a gólkirály.

A tornagyőztes csapat névsora: Tóth László, Leidli Géza, Bankits Ramón, Márkus Szabolcs, Molnár Dániel, Barta György, Márkus Norbert, Polákovics János, Hajós Kornél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!