Sport

2016.07.06. 12:20

Nem volt jobb gárda a Rozé-Kisfröccsnél - Idén sem maradt el a Cáki Pincesor Kupa

Cák - A Cák Rozé-Kisfröccs csapata nyerte meg a hagyományos Cáki Pincesor Kupa kispályás labdarúgótornát.

György István Péter

A trópusi meleg sem akadályozta meg a hagyományos kispályás focitorna megrendezését. Ezúttal hét csapat nevezett a Cáki Sportegyesület erőpróbájára - érdekesség, hogy a kupát már a sportegyesület megalakulása előtt is megrendezték. A tornát végül a Cák Rozé-Kisfröccs nyerte. A döntőben az örök rivális Kőszegdoroszlót sikerült legyőzni. A harmadik helyen a Tobi Team Bük végzett.

A tornagyőztes Cák Rozé-Kisfröccs. Állnak, balról: Pukler Adrián, Döbrösi Zoltán, Szarvas Dénes, Sütő Zsolt, ifj. Hock Sirson Szilárd. Guggolnak: Geröly Roland, Kovács Gergő, Östör Balázs. Fotó: György István Péter

A gólkirály ifj. Hock Sirson Szilárd (Cák) lett hét góllal, a legjobb mezőnyjátékosnak Kelemen Gábort (Kőszegdoroszló), a legjobb kapusnak Wurst Dávidot (Kőszegfalva) választották.

A kispályás labdarúgótorna jelképesen Cákon az esti Péter-Pál-napi búcsúi bálon folytatódott - vagy inkább befejeződött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!