Sport

2016.08.24. 13:53

Ausztriában versenyeztek a SZoESE bringásai

Hartberg - Egy harmadik és egy negyedik helyet szereztek a Szombathelyi Egyetemi SE (SZoESE) bringásai a szakadó esőben rendezett ausztriai kerékpárversenyen (Radmaraton).

Tóth Gábor

Az elmúlt vasárnap az ausztriai Hartbergben versenyeztek a szombathelyi biciklisek. A 65,6 km hosszú 550 m szintkülönbséggel nehezített úgynevezett klasszikus távon állt rajthoz a SZoESE két veterán sportolója, Kívés István és dr. Németh Ákos.

Fotó: SZoESE

Egész idő alatt erősen esett az eső, de ez csak még érdekesebbé tette a versenyt. Sőt, a tempó a mostoha időjárási körülmények ellemnére is kifejezetten erős volt. Mindkét szombathelyi versenyző a főmezőnnyel ért célba 38 km/órás átlagot teljesítve. Ez az eredmény dr. Németh Ákosnak a II. korcsoportban (30-40 év között) egy óra 43 perc 33 másodperces idővel a negyedik, míg Kívés Istvánnak a IV. korcsoportban (50-60 év között) egy óra 43 perc 37 másodperces idővel az előkelő harmadik helyezésre volt elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!