Sport

2016.09.16. 19:07

Daganatos gyerekeken segítenek a ketrecharcosok

Ugandából is érkeztek versenyzők a jótékonysági ketrecharcgálára. Kezdés szombaton 18 órakor a Művelődési és Sportházban

Vas Népe

A ketrecharc olyan hibrid küzdősport, melyben a birkózás, az ökölvívás, a cselgáncs és szinte az összes küzdősport szabályait egyesítik, így az összes ütés és rúgástechnika engedélyezett, kivéve az ágyékrészek támadása. - A befektetett energiánkkal a daganatos gyermekeken segítünk. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a szigorú tekintetek mögött érző szív lakozik, éppen ezért a program teljes bevételét az Alpokalja A Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapítvány számára ajánljuk fel  -mondta el lapunknak Őze Balázs, a program főszervezője.  Már most számos magánszemély, vállalkozás csatlakozott kezdeményezéshez, de még vannak helyek a ma este kezdődő eseményre. - Fontos lenne, hogy Szombathely városa tömegével megmozduljon, és közösen támogassuk e nemes célt - hangsúlyozta a szervező, akitől azt is megtudtuk, hogy nemzetközi hírű sportolók versengnek majd egymással, de a szombathelyi Horváth Nikoletta is megmutatja majd tudását. A rendezvény médiatámogatója a Vas Népe.

Címkék#ketrecharc

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!