Sport

2016.10.14. 13:22

NB III.: Komáromban játszik a Sárvár

Sárvár - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Sárvár szombaton a Komárom vendégeként vív alsóházi rangadót.

Tóth Gábor

A Sárvár a 17., a Komáron a 16. helyen áll a tabellán, egyaránt négy ponttal - a Sárvár az előző öt bajnokiján csak egyszer kapott ki, de a további négy találkozón csupán döntetlenre futotta.

Komárom VSE-Sárvár FC (szombat, 14.30).

Kovács László: - A közvetlen riválisok ellen a pontok duplán számítanak, kikapnunk semmiképpen nem szabad, de igazán akkor lennék elégedett, ha győzelemmel térnénk haza - persze ehhez gólt, gólokat kellene rúgnunk, ami egyelőre nem igazán megy. Ellenfelünk szeszélyes csapat, sok gólt rúg, de sokat is kap. Remek támadói vannak, veszélyes pontrúgásokból. A Komárom vélhetően támadóbb szellemeben játszik majd, hiszen ugyancsak szüksége van a három pontra. Vannak hiányzóink, hiszen Kaluzer, Koronczai és Hoós sérült, és Manganelli játéka is kérdéses. Így összeállítást csak a mérkőzés előtt hirdetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!