Sport

2016.10.28. 10:31

Az MTK Hungáriával játszik rangadót a Viktória FC

Szombathely - A női labdarúgó NB I 9. fordulójában vasárnap 14.30-as kezdéssel a Viktória FC az MTK Hungáriát fogadja az Illés Akadémia műfüves pályáján.

Tóth Gábor

A szombathelyiek a második, a fővárosiak a harmadik helyen állnak a tabellán: mindkét együttes 19 pontot gyűjtött. Érdekesség, hogy mindkét csapat remek formában van, utóbbi öt meccsét megnyerte. A vasiak legutóbb idegenben 5-0-ra verték az Újpestet, míg a kékf-fehérek odahaza 3-0-ra nyertek a Kóka ellen.

- Az MTK ellen Budapesten döntetlent játszottunk, az volt talán a szezonban a leggyengébb meccsünk - mondta Csordás Csaba, a Viktória edzője. - Azóta bizonyítottuk, annál sokkal többre vagyunk képesek. Jól és hasznosan töltöttük a válogatott szünet miatti időszakot, úgyhogy már csak ezért is bizakodó vagyok. Jó kis erőpróba lesz ez a meccs a csapat számára, ahhoz, hogy céljainkat elérjük, nyernünk kell. Úgy érzem a hazai pálya és a játéktudás is mellettünk szól. Magyarics sérült, Tóth Alexandra viszont már leülhet a kispadra. Manhart betegeskedett, de vasárnap számíthatok rá. Összeállítás: Bíró - Kopcsándi, Tálosi, Balogh, Kun - Csidei, Fábián, Siklér - Szakonyi, Manhart, Vörös.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!