Sport

2016.11.25. 20:39

A Csorna vendége a Sárvár FC

Sárvár - A labdarúgó NB III. 17. fordulójában vasárnap 13 órai kezdettel a Sárvár FC a Csorna vendége lesz.

Pum András

A vasiak bíznak Fortunában is. Az utolsó előtti helyen tanyázó sárváriak az utolsó hat mérkőzésüket elveszítették, igaz a Győri ETO (0-4) ellen csak a hajrában kapituláltak, a Gyirmót II. (0-1) otthonában pedig csak minimális, 1-0-s vereséget szenvedtek. A hatodik csornaiak sem remekelnek az utóbbi hetekben, zsinórban három vereséget követően érkeznek a Rába-partra.

- Az utóbbi két-három találkozónkon stabilan, masszívan futballozunk, de a góllövéssel változatlanul hadilábon állunk - mondta Kovács László, a Sárvár FC vezetőedzője.

- A győriek és a gyirmótiak ellen láttam biztató dolgokat, ezt kell továbbvinnünk Csornán is. Remélem, javuló játékunkkal magunkhoz vonzzuk a szerencsefaktort is, és ami eddig meccsről meccsre kifelé, mostantól befelé pattan.

Jól tudjuk, nem mi vagyunk az esélyesek, de egyáltalán nem feltartott kezekkel lépünk pályára. Hoós, Bezdi, Horváth András sérült.

Összeállítás: Horváth B. - Maráczi, Pados, Rajos, Nagy - Csákvári, Manganelli, Kun, Imre - Dancsecs, Koronczai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!