Sport

2016.11.16. 15:17

Sakk NB I/B: a Sárvár nyerte a vasi rangadót

Körkép - Az NB I/B-s sakkbajnokságban nagyarányú győzelmet aratott a Haladás. Az NB II-ben a Sárvár nyerte a vasi rangadót.

Vastag Nándor

Győri Elektromos-Haladás VSE-Infraplan II. 2,5-9,5. - Győr, NB I/B-s sakkmérkőzés.

A szombathelyiek második számú csapatának nagyarányú sikere meglepő és örömteli eredmény. Érdekesség hogy a Haladás mind a négy ifjúsági játékosa győzelmet aratott. Győzött: Farkas, Egri, Ruck T., Czupor, Ugróczky, Borhy M., Tomasics, Koloditsova. Remizett: Magyar, Rövid, Takács G.

Sárvár SC-Haladás VSE-Infraplan III. 6,5-5,5. - Sárvár, NB II-es sakkmérkőzés.

Három gyors döntetlennel indult a vasi rangadó, utána kijátszott partik jöttek. Kis szerencsével, de az utolsót hozták a hazaiak, így legyőzték a tabellán első Haladást. Győzött: Smidéliusz, Katona, Gömböcz, Havasi, illetve Gaál, Rátkai B., Mesits. Remizett: Gergácz B., Szép, Szokolszky, Hadrik, Piri, illetve Joó, Horváth R., Gombos, Tóth, Horváth S.

Arborétum Herény SE-Bányász SK Ajka 3-9. - Herény, NB II-es sakkmérkőzés.

A vendégek a feljutásért küzdenek, így erős összeállításban játszottak. Átlagban 270 Élő pont különbség van a két csapat között, ami az eredményen is meglátszott. Ennek ellenére a Herény jól küzdött, és kijátszott partikban maradt alul. Győzött: Arany, Barasits B. Remizett: Kiss B., Császár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!