Sport

2017.01.24. 16:10

Báloztak a játékvezetők

Szombathely - Remekül sikerült a 21. Vas megyei játékvezetői bál. Takács Ryan Lee lett az elmúlt esztendő legjobb vasi bírója.

Tóth Gábor

Az évzáró-évnyitó mulatságon, egyben díjátadó gálán 152-en vettek részt a Tóvendéglőben, a hangulatra nem lehetett panasz. Ám minden érintett nem lehetett jelen, ugyanis Pintér Csaba, Bognár Tamás és - meghívottként - Gaál Ákos a profi játékvezetőknek kiírt kötelező törökországi edzőtáborban készül a tavaszi szezonra (a vasi, szombathelyi színeket képviseli az edzőtáborban a gyúró, Venczel József is). Ettől függetlenül komoly szerep jutott a török delegáció" tagjainak, akik az internet segítségével, élőképpel jelentkeztek be, és ők bontották fel az elmúlt év legjobbjainak, díjazottjainak nevét tartalmazó borítékokat - alaposan meg volt tehát szervezve a díjátadó ceremónia. A Magyar Labdarúgó Szövetséget a pályafutását az elmúlt esztendőben befejező FIFA-asszisztens, Erős Gábor képviselte. A bál házigazdája, főszervezője, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóság játékvezetői bizottságának elnöke, Szarka Zoltán a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsának elismerésében részesült, több évtizedes kiemelkedő sporttevékenységéért, a labdarúgás népszerűsítéséért, magas szintű vezetői tevékenységéért Kiváló sportvezető" díjat kapott.

Díjazottak és kollégák egymás között. Balról Kovács László, Ország Péter, Takács Ryan Lee, Pál László és Szarka Zoltán Fotó: Unger Tamás

A 2016-os év játékvezetője: Takács Ryan Lee. Az év asszisztense: Ország Péter. A játékvezetői bizottság különdíjasai: Lukács Lívia, Kedves Rudolf, Horváth Ferenc, Busi László.

Évfordulós játékvezetők, 5 éves: Bedi Tamás, Borhi Tamás, Derdák Marcell, Horváth Patrik, Sziber Tamás. 10 éves: dr. Polgár Tamás, Draskovits Norbert, Kiss Ferenc, Kondor Tamás, Sándor Zoltán, Sipos Zsolt, Szabó Zsolt. 15 éves: Király Krisztián, Németh Tibor, Pintér Csaba, Szabó I. Zoltán, Szabó Zoltán. 20 éves: Kovács László, Tarczi Ferenc, Újházi Zsolt. 30 éves: Mészáros József, Szarka Zoltán. 35 éves: Pál László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!