Sport

2017.01.25. 18:28

Pingvinek a hoki napján

Budapest, Szombathely - A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub korosztályos csapata is részt vett a magyar hoki napja alkalmából lebonyolított rendezvényeken szombaton.

Tóth Gábor

A Magyar Jégkorong Szövetség által rendezett magyar hoki napjára Budapestre, a városligeti műjégpályára várták az ország ifjú jégkorongozóit. A felhívás célba ért, 950 kis hokis csatolt korcsolyát. A Vas megyei színeket a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub U10-es csapata képviselte - két edzővel, tíz játékossal. A szombathelyi csapat három mérkőzést játszott, mindhármat megnyerte - de ezúttal nem a gólokon, a pontokon, hanem a játékon volt a hangsúly. A kis csapat tagjai hazafelé még beugrottak a szombathelyi műjégpályára is, ahol a Jégpályák éjszakája elnevezésű programon vettek részt klubtársaikkal együtt. Az érdeklődők kipróbálhatták a sportág fogásait, korongot terelgethettek, kapura lőhettek, szerelésbe öltözhettek. A Savaria Speed Skating Team jóvoltából a gyorskorcsolya is bemutatkozott a nagyközönségnek az este tíz óráig tartó rendezvényen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!