Sport

2017.01.19. 18:50

Remekül kispályázott a Sibaris Bt. Sárvár együttese, teremtornát nyert Celldömölkön

Celldömölk - A Sibaris Bt. Sárvár győzelmével ért véget a Magyar Műszaki Kft. Kupa kispályás labdarúgótorna.

Tóth Gábor

A hagyományos erőpróbára 20 csapat nevezett - négy darab ötös csoportban kezdődött a küzdelem. A csoportmeccsek után az utolsó helyezettek búcsúztak, az állva maradt 16 csapat pedig már egyenes kieséses rendszerben folytatta a tornát. A 4+1 fős csapatok pörgős meccseket vívtak, sok volt a kiélezett mérkőzés, több párharc is csak büntetőkkel dőlt el - a bajnok Sibaris például az utolsó három meccsét büntetőkkel nyerte meg. Megkötés nem volt, bármely osztályban játszó futballista pályára léphetett, így a színvonalra nem lehetett panasz. Eredmények, negyeddöntők: Atlantis Sé Mini-Uniair 2-0, Sasi-Benz-Sibaris Bt. Sárvár 1-1 - hetesekkel 4-5, Futer Tűzifa Kft.-Aramis Söröző 0-1, Játék Csatárok Nélkül-Aero Fitness Club 1-1 - büntetőkkel 3-2. Elődöntők: Atlantis Sé Mini-Aramis Söröző 0-2, Sibaris Bt. Sárvár-Játék Csatárok Nélkül 0-0 - büntetőkkel 3-2. Bronzmérkőzés: Atlantis Sé Mini-Játék Csatárok Nélkül 1-1 - büntetőkkel 0-1. Döntő: Aramis Söröző-Sibaris Bt. Sárvár 0-0 - büntetőkkel 2-3.

A bajnok, a rutinos játékosokat felvonultató Sibaris Bt. Sárvár
Fotó: Kovács Bálint

Magyar Műszaki Kft. Kupa, végeredmény: 1. Sibaris Bt. Sárvár (Bodor Tibor, Szemes Bence, Viszket Ferenc, Vajda László, Subicz Gábor, Pupp Richárd, Major Szabolcs, Gyűrű László, Kolarics Martin), 2. Aramis Söröző (Sopron), 3. Játék Csatárok Nélkül (Celldömölk), 4. Atlantis Sé Mini. Különdíjak, gólkirály: Gyűrű László (Sibaris). Legjobb mezőnyjátékos: Kovács Krisztián (Aramis). Legjobb kapus: Tóth Árpád (Játék Csatárok Nélkül).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!