Sport

2017.02.25. 16:54

Fontos sárvári győzelem

Sárvár - Győzelemmel folytatta az NB III-as labdarúgó-bajnokságot a bent maradásért küzdő Sárvár: a 20. fordulóban a jó erőt képviselő Andráshidát gyűrte le remek játékkal.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Andráshida SC 2-1 (2-0)

- Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai L.

Sárvár: Horváth B. - MARÁCZI, PADOS, Rajos, NAGY Z. - Pető (Csákvári, 65.), Bezdi (Bedő, 84.), ÓDOR, Hoós (Horváth V. 75.) - Kun, BAILO. Edző: Kovács László.

Gól: Nagy Z. (11.), Hoós (22.), ill. Vittman (70.).

Óvatos játékkal nyitottak a felek, majd nagy taktikai csatába kezdett a két szervezett csapat. Amiből a hazaiak jöttek ki jobban: Nagy Zoltán egy szöglet utáni kipattanót küldött a kapuba, Hoós Patrik pedig egy szép egyéni megmozdulást zárt góllal. A vendégek megroppantak, a hazaiak teljesen átvették az irányítást, szépen futballoztak, sok helyzetet kidolgoztak, de csak nem tudták megrúgni a harmadik - mindent eldöntő - gólt.

Fordulás után az Andráshida meddő mezőnyfölényt harcolt ki, pontrúgásokkal próbálkozott, a Sárvár pedig remek kontrákat vezetett - Kun Benjamin például a kapufát találta el. Aztán egy szabadrúgásból szépített az Andráshida, így a meccs vége küzdelmesre, izgalmasra sikeredett. De a megérdemelt győzelmet már nem engedte ki a kezéből a Sárvár.

Kovács László: - Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, és köszönöm nekik ezt a teljesítményt, hozzáállást. Megérdemelten nyertünk, talán édesanyám szelleme is segített...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!