Sport

2017.03.12. 19:55

Sárvári fiaskó a hajrában

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár FC csak a hajrában maradt alul az éllovas Érd ellen.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Érdi VSE 1-3 (0-0). - Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Mód.

Sárvár: Horváth B. - MARÁCZI, Pados, Rajos, Nagy Z. - Pető (Horváth V., 58.), KUN, Nyírő (Dancsecs, 77.), ÓDOR (Bezdi, 89.), HOÓS - Bailo. Edző: Kovács László.

Gól: Hoós (63.), ill. Melczer 2 (66., 84.), Pallagi (70.).

Az éllovas érkezett Sárvárra, a kötelező győzelem reményében. És talán kicsit alábecsülte ellenfelét, mert felforgatott összeállításban lépett pályára, több kulcs-emberét a kispadon hagyta a szakmai stáb. A hazaiak a tőlük megszokott szervezett játékkal, stabil védekezéssel rukkoltak elő. Nem is nagyon tudott helyzetet kialakítani a meglepett vendég.

Hoós Patrik remekül futballozott és egy gólt is rúgott Fotó: Sárvár FC

Horváth Brúnó kapusnak egyszer kellett igazán védenie, igaz, akkor bravúrral tolt kapufára egy távoli löketet. Fordulás után már támadásra is futotta a hazaiaktól. Sőt, az egyik kontra végén meg is szerezték a vezetést - érett az óriási meglepetés. Ám a vendégek egy 11-esből gyorsan egyenlítettek. És a hajrában kicsikarták a győzelmet is - a második és a harmadik érdi gól is látványos átlövésből született.

Kovács László: - Gratulálok a csapatomnak, úgy a 65. percig azt csinálták a fiúk, amit tudnak - és azt jól csinálták. Ám az ellenfél minőségi cseréket küldött pályára és a végén bedarált minket.

További eredmények: Diósd-III. Kerület 0-1, Kaposvár-Andráshida 5-2, Komárom-Csorna 0-0, Győri ETO-Veszprém 2-0, Gyirmót II.-Hévíz 4-1, Puskás Akadémia II.-Videoton II. 2-0, Ajka-Budapest Honvéd II. 2-1. A Csepel a Tatabánya visszalépése miatt szabadnapos volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!