Sport

2017.03.09. 18:35

Sárváron a JKA-válogatott

Sárvár - A sárvári Shotokan Karate Egyesület szombaton 16. alkalommal rendezi meg a Sárvár Kupa karateversenyt a Nádasdy iskola tornacsarnokában.

Tóth Gábor

Az előnevezések alapján az ország minden részéből érkeznek versenyzők az országos szövetség versenynaptárában is szereplő rendezvényre, melynek nívóját a magyar JKA karateválogatott szereplése is emeli. A sárvári Nádasdy iskola tornacsarnokában szombaton, 10 órakor kezdődik a program. A mérkőzések - egyéni formagyakorlatban és küzdelemben - három küzdőtéren zajlanak majd, 12 korcsoportban. A JKA versenyeken az életszerű Ippon Shobu (egy döntő találatig) szabályrendszert alkalmazzák, ezért Sárváron is ennek jegyében működnek majd a bírók. Az utánpótlás kategóriákban lehetőség van a kezdő, rutintalan versenyzők indítására, a magasabb korcsoportokban a felnevezésekre. A viadal a résztvevők számára - a mezőny színvonala alapján - remekül illik a tavaszi felkészülési időszakba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!