Sport

2017.04.03. 17:20

Döntetlennel folytatta a Haladás a női kézilabda-bajnokságot

Bük - Döntetlennel folytatta az NB I/B-s női kézilabda-bajnokságot a Haladás VSE-Sport Kft. együttese.

Tóth Gábor

Haladás VSE-Sport Kft.- Szentendrei NKE 36-36 (18-19). - Bük, 200 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Bőhm, Tóth.

HVSE: Dudora - Kiss N. 2, TAKÁCS K. 5, SZABÓ J. 8, HEGEDŰS D. 7, HRABOVSZKY 7, Baranyai. Csere: Márkus D. (kapus), SEBESTYÉN 6, Freiberger, Doncsecz, Gerencsér, Kaposvári 1, Bolfán. Edző: Hamar Zoltán.

Hegedűs Dorottya (labdával) a tőle megszokott gólerős, minőségi játékkal rukkolt elő. Sebestyén Noémi (24) is kitett magáért
Fotó: Unger Tamás

Nagy lendülettel esett egymásnak a két csapat. Az első percekben a szombathelyiek domináltak, lépéselőnyre tettek szert, aztán az ellenfél fokozatosan felzárkózott, majd felváltva estek a gólok - a szünetben egy góllal a Szent-endre vezetett. Fordulás után pörögtek tovább a csapatok, egymást érték a gólok, érezhetően nem bírt egymással a két gárda.

A meccs az utolsó pillanatig kiélezett volt, végül döntetlennel zárult a csata. A HVSE végig koncentráltan, szigorúan játszott, ezúttal keveset hibáztak a szombathelyi lányok. Idei első pontját szerezte a zöld-fehér gárda.

Junior: 25-36.

Hamar Zoltán: - Most meg vagyok elégedve a csapattal, jól játszottunk, és a támadásokat is szépen be tudtuk fejezni. Látszik a lányokon, hogy nagyon akarják a győzelmet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!