Sport

2017.04.09. 18:25

Fontos győzelemmel folytatta a Sárvár FC

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár bravúros győzelmet aratott a jó erőt képviselő III. Kerület ellen.

Tóth Gábor

Sárvár FC-III. Kerület TVE 2-1 (0-1). - Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Görög M.

Sárvár: HORVÁTH B. - MARÁCZI, RAJOS, NYÍRŐ, NAGY Z. (BEZDI, 46.) - PETŐ, CSÁKVÁRI (HORVÁTH A., 78.), KUN (DANCSECS, 73.), ÓDOR, HORVÁTH V. - KORONCZAI. Edző: Kovács László.

Gól: Kun (58.), Pető (75.), ill. Kenesei (38., 11-esből).

Kiállítva: Dancsecs (80.).

Pető Benjamin jól futballozott, gólja győzelmet ért Fotó: Sárvár FC

A több játékosát is nélkülöző házigazda óriási lendülettel, motivált játékkal esett neki esélyesebb, dobogóért hajtó ellenfelének. A sárváriak uralták a meccset, helyzetekig is eljutottak, ám a lehetőségek kimaradtak. Sőt, egy véleményes 11-esből a fővárosiak szerezték meg a vezetést. Nem roppant meg a vendéglátó, fordulás után még magasabb fokozatba kapcsolt - a vasi játékosok minden egyes labdáért megharcoltak, minden párharcba belementek. Kun Benjamin szép, egyéni villanásával sikerült is egyenlíteni. De ennyivel nem érte be a Sárvár. Lendületben maradt, űzte, hajtotta a Kerületet, és a nagy akarásnak meg is lett az eredménye: egy látványos akció végén Pető Benjamin góljával a vezetést is átvette! A hajrá izgalmasra sikeredett, mert a játékvezető a hátulról becsúszó - néhány perccel korább gólpasszt jegyző - Dancsecset kiállította. De a Sárvár nagyot küzdve, olykor önfeláldozó módon futballozva már nem engedte ki a kezéből a győzelmet. És a forduló egyik meglepetését szolgáltatta.

Kovács László: - Az akarat, a csapatszellem és a szív diadala ez a győzelem - minden játékosomat dicséret illet!

További eredmények: Kaposvár-Hévíz 0-0, Andráshida-Veszprém 2-1, Diósd- Csorna 0-2, Gyirmót II.-Komárom 3-0, Csepel-Bp. Honvéd II. 0-0, Ajka-Puskás Akadémia II. 0-1, Győri ETO-Videoton II. 4-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!