Sport

2017.05.16. 19:19

Vasi bronzok a Görgey Artúr lövészversenyen

Ács - Két harmadik és három ötödik helyet szereztek a Görgey Artúr lövészverseny országos döntőjében a Vas megyei fiatalok.

Horváth Erika

A püspökmolnári területi versenyről hét Vas megyei iskola 15 versenyzője jutott a harmadik alkalommal kiírt Görgey Artúr lövészverseny Komárom-Esztergom megyei országos döntőjébe. Az elmúlt évihez képest jobban szerepeltek a vasiak, pedig - velük ellentétben - legtöbb riválisuk iskolájában rendszeres, heti lövészeti képzésen pallérozódhat.

A rugós fegyveres kategóriában az általános iskolás (4-8. osztályosok) korosztályban Muntean Emese (Reményik iskola) bronzérmet szerzett. Szintén bronzérmes lett a középiskolásoknál Langbein Szabolcs (Herman), Kőházy Viktor (Puskás) pedig ötödikként zárt.

Két Vas megyei csapat is ötödik helyet érdemelt ki: az iskolák CO-fegyveres kategóriájában a Savaria László Zsigmond, Gróf Bálint és Szalay Kristóf összetételű gárdája, illetve a területi klubok versenyében rugós fegyverrel a Szabadidősportok Egyesülete Püspökmolnári - Langbein Szabolcs, Kőházy Viktor és Piri Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!