Sport

2017.06.26. 18:10

Folytassa, Potocnik! - Marad a mester!

KÖRMEND Immár hivatalos: a következő szezonban is Gasper Potocnik irányítja az Egis Körmend kosárlabdacsapatának szakmai munkáját.

Vas Népe

A körmendi kosárlabdaklub hivatalosan is bejelentette, hogy a kövekező szezonban is Gasper Potocnik lesz az Egis Körmend kosárlabdacsapatának vezetőedzője.

A szlovén szakember 2016. decemberében érkezett a Körmendhez, és olyan kontraktust írt alá, amely tartalmazta a következő idényre való szerződés lehetőségét is. Ezzel éltek a felek, így Gasper Potocnik építi fel a következő idény csapatát. Munkáját továbbra is Hencsey Tamás és Ziga Mravljak segíti.

Középen Gasper Potocnik, mellette két segítője - balról Ziga Mravljak, jobbról Hencsey Tamás - a következő szezonban is együtt marad az edzőtrió Fotó: Szendi Péter

A körmendi klubvezetés azt is elárulta, hogy miután elégedettek Lenzelle Smith teljesítményével, szerződésajánlatot tettek a sokoldalú, kiváló amerikai légiósnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!